skip to Main Content

Футболна прогноза: Рен – Краснодар (20/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Рен - Краснодар

Начало от:

20/10/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Шампионска Лига

През последните 3 сезона Рен бележи непрестанен възход, и след като завърши на трета позиция през миналата кампания си заслужи участие в “турнира на богатите”. Отборът започна отлично и новата кампания в Лига 1, и след 7 кръга има в актива си 15 точки. Това означава, че ако не беше издънката срешу Дижон през уикенда, отборът щеше да е лидер в класирането. В състава не бяха направени голям брой трансфери, но по- важното е, че бе запазен гръбнака на отбора което определено означава, че в клуба имат големи амбиции.

Stade Rennais FC | Holiprom

Краснодар също завърши местния шампионат на тета позцизия, което означава ,че тима трябваше да премине през предварителните квалификационни кръгове. Отборът игра много стабилно във финалния плейоф и заслужено отстрани гръцкия ПАОК. “Биковете” не започнаха новата кампяния по най- добрият начин, и след 11 кръга заемат незавидната 8-ма позиция в руският шампионат. През последните сезони се видя, че Краснодар печели мачовете си Европа предимно на домапна сцена, и поне според мен трудно ще измъкне нещо от Франция.

News. Official site FC Krasnodar

Със сигурност Краснодар е доста солиден отбор, но домакинската форма на Рен е наистина много силна. Отборът допусан едва две поражения пред своя публика за последните 12 месеца. Това е наистина впечатляващо, и лично аз ще го използвам като основа върху която да стъпи моята прогноза.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top