skip to Main Content

Футболна прогноза: Мидтиланд – Аталанта (21/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Мидтиланд - Аталанта

Начало от:

21/10/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Шампионска Лига

Несъмнено цялостното представяне на датският шампион Мидтиланд в Европа е сензационно. Тимът стартира участието си още от втория предварителен кръг в който се наложи над българският шампион Лудогорец. В следващите кръгове бяха отстранени изключително сериозни тимове като Йънг Бойс и Славия Прага, с което Мидтиланд показа, че наистина е на едно прилично европейско ниво. Това е историческо първо участие за отбора в най- комерсиланият европейски турнир, и ще бъде много интересно да се види дали ще успее да се представи достойно.

FC Midtjylland slog pointrekord med sejr i Priske-debut - Fodbold - Sport

Аталанта също направи своя дебют в Шампионска Лига но през миналата кампания. Тя бе повече от успешна за тима, а в четвъртфинала срещу ПСЖ отобра бе буквално на няколко минути от полуфиналите. Гасперини направи истиснки чудеса с този състав, а през последните 3 сезона бере плодовете на своя труд. Бергамаските се представят много силно и в Серия А, а очакванията за този сезон са още по- големи. Аут за този мач остават само Калдара и Голини.

Champions League: Atalanta sublimates, Tottenham in fine sheets - Teller Report

Аталанта може и да има само едно участие в турнира, но то със сигурност даде доста опит на настоящите играчи. Класата на италиянците е много по- висока, а тази победа е задължителна за Аталанда имайки предвид, че другите тимове в групата са Аякс и Ливърпул.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top