Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Рен – Анже (23/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Рен - Анже

Начало от:

23/10/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Преди няколко дни Рен започна участието си в Шампионска Лига, но двубоят с Краснодар не завърши според очакванията. Въпреки, че домакинте бяха по- дейният тима на терена, срещата завърши при равенство 1:1. Имайки предвид, че останалите два тима в групата са Челси и Севиля, тази домакинска издънка може да се окаже фатална за крайното класиране. Като цяло отборът се намира в добра форма и все още няма загуба в официален мач от началото на сезона. За 7 кръга в Лига 1 Рен записа 3 равенства и 4 победи, и със събраните 15 точки заема трета позиция във временното класиране.

Rennes : décision prise pour Camavinga !

Спечелените 10 точки от началото на сезона са по- скоро положителни за Анже. Отборът редува силни и слаби мачове, но неспостоянството е нещо характерно за тим от тяхното ниво. Вече започва да се вижда все повече, че и през тази кампания Анже ще печели точките си предимно пред собствена публика. Миналата седмица отборът записа и първо равенство за сезона при домакинството си на Мец. В състава на гостите няма кой знае какви кадрови проблми, и Стефан Мулен ще може да разчита на повечето си основни футболисти.

Ligue 1 : le calendrier du SCO d'Angers pour la saison 2017-2018

Анже не играе лошо от началото на сезона, но тук определено очаквам домакинска доминация. Рен е сред фаворитите за призовите места в края на сезона, а и форамта на отбора е обещаваща. Смятам, че ставките за победа в полза на Рен са справедливи и си струва да им се обърне внимание.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Рен и под 6 гола в мача @ 1.83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!