Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Швеция – Хърватия (11/14/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Швеция - Хърватия

Начало от:

11/14/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Лига на нациите

В първата среща между двата тима видяхме здрава битка и победа с 2:1 в полза на Хърватия. Двубоят бе равностоен, но след гол в края на Крамарич домакините взеха трите точки. Швеция загуби и в останалите си три срещи, и определено разочарова с играта си. Две бяха пораженията от Португалия, и още едно от Франция. Попадението при визитата на Хърватия се оказа и единствено за тима в този период, а инкасираните голове са цели 8. Въпреки силната група в която се намират „Трите корони“, това са прекалено слаби резултати имайки предвид традициите на тима. Очаквам много навита игра в тази среща и пълно себераздаване в името на успеха.

2018 FIFA World Cup™ - News - Psychologist shares secrets to Swedish success - FIFA.com

Хърватия също е твърде далеч от най- добрата си форма, и победата над Швеция в Загреб си остава единствена за тима. Две поражения бяха допуснати от Франция, както и едно от Португалия. Представянето на „Шахматистите“ в атака не е толкова лошо, но допуснатите попадения са цели 11. През седмицата Хърватия изигра приятелкса среща с Турциця завършила със зрелищно 3:3. Ако Модрич и компания успеят да постигнат успех в тази среща, то със сигурност ще си осигурят третата позиция в крайното класиране. Това обаче едва ли е от чак толкова голямо значение за тима.

Croatian national team to play in Omiš in May - Croatians in Cleveland Community portal

Струва ми се, че мотивацията в лагера на Швеция ще бъде на по- високо ниво, а това ще доведе и до първи точки за „Трите корони“. Спрях се на билдър включващ довен шанс в полза на домакините, както и гол линия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Швеция или равенство ), и под 4 гола в мача @ 1.83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!