Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Белгия – Дания (11/18/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Белгия - Дания

Начало от:

11/18/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Лига на нациите

Соред мен е малко изненадващо, но в този последен кръг в директна битка за първото място Белгия ще посрещне Дания. Англия допусна доста издънки, и с актив от само 7 точки заслужено няма да има шанса да се класира за финалната четворка на турнира. Към момента Белгия е едноличен лидер, но преднината пред Дания е само 2 точки. Това означава, че дори при равен резултат „Червените дяволи“ ще финишират на първата позиция, но според мен Де Бройне и компания не биха се задоволили с едната точка. Единственото поражение за тима бе при визитата на Англия, а във всички останали срещи бяха спечелени трите точки. Като цяло Белгия е и тима който показва най- добра и стабилна игра. Аут от състава за тази среща са Селемакерс, Тросард, Витсел, Вермален, Мюние и Еден Азар.

Lukaku, Hazard, De Bruyne headline WC Team of the Quarter-Finals

В последно време формата която показва Дания е наистина впечатляваща. Поражението от Белгия с 0:2 в първия кръг на надпреварата си остава и единствено за полседните 22 мача на тима. Тази серия е наистина страхотна, и определено трябва да буди респект във всеки съперник на отобра. Преди няколко дни „Червения т динамит“ имаше много големи трудности в срещата с Исландния, но след два гола на Криситан Ериксен тима се поздрави с трите точки. Сред впечатляващите резултати които Дания постигна бе и победата с 1:0 при визитата на Англия. В тима на гостите няма кой знае какви кадрови проблеми, като с травма е само Сков.

Christian Eriksen oo caawa ka maqan xulkiisa Denmark kulan ay la ciyaarayaan Sweden (Ogoow sababta) – Gool FM

Мисля си, че залогът в тази среща е прекалено голям за видим как Белгия играе за равенство. По- скоро очаквам бурни атаки от страна на домакините и категорично надмощие. Не изключвам възможността гостите също да се разпишат, но това едва ли би попречило на Белгия да излезне от спора като краен победител.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Белгия и над 1 гол в мача общо @ 2.05
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!