Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Рен – Бордо (11/20/2020) ( Губещ )

Събитие:

Рен - Бордо

Начало от:

11/20/2020 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Рен започна сезона страхотно и след първите няколк кръга дори бе лидер в подреждането. Това донякъде се дължеше и на слабото представяне на шампиона ПСЖ, но след това парижани записаха 8 поредни победи и логично заеха първата позиция. „Червено- черните“ успяха да спечелят само един от последните си 5 шампионатни двубоя и логично се смъкнаха до 3-то място. Отборът не се представя на ниво и в Европа, като след първите си 3 двубоя в груповата фаза на Шампионска Лига има в актива си 2 поражения от Севиля и Челси, а единствената точка бе спечелена при равенството с Краснодар. Със сигурност може да се каже, че в атакуващ план Рен е на едно добро ниво, но във фаза защита ситуацията не е никак обещаваща. Аут за тази среща са Нианг, Маоуса, Ругани и Мартин.

Stade Rennais FC | Holiprom

След първите 10 кръга от новата кампания във Франция със сигурност можем да кажем, че и това няма да е сезонът в който Бордо ще успее да се доближи до водещите томове в Лига 1. Вярно е, че в няколко от срещите отборът показа доста хубави неща, но това е крайно недостатъчно за постигнаето на по- големи цели. Ясно е, че именно постоянството прави голямата разлика между добрите и посредствените отбори във всяка лига. „Жирондинци“ спечелиха само 3 победи за 10 мача, което не е никак добро постижение. В останалите срещи бяха регистрирани 4 поражения и още 3 равенства. В състава на гостите няма кой знае какви кадрови проблеми, и единственият който със сигурност ще отсъства е Пабло.

Bordeaux : Otavio prolongé !

Безспорно моментната форма и на двата състава не е възможно най- добрата, но си мисля, че тази международна пауза дойде тъкмо навреме за тима на Рен. Очаквам играчите да бъдат по- свежи за тази среща и да покажат големият си потенциал. Ставките за чиста домакинска победа са добри, и поне според мен си струва да се инвестира на този маркет.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Рен @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!