Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Барселона – Валенсия (19/12/2020) ( Губещ )

Събитие:

Барселона - Валенсия

Начало от:

19/12/2020 - 17:15

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

В последно време неприятните мигове за състава на Барселона не бяха никак малко. Освен загубата от Реал Мадрид, в Ла Лига бяха регистрирани поражениея още от Атлетико Мадрди и Кадис. „Каталунците“ загубиха с 0:3 от Ювентус и последният двубой от груповата фаза на Шампионска Лига, с което останах и на втора позиция. Почти няма мач в който защитата да не допусне попадение, но през послендите години това се превърна в нещо нормално за отбора. Все пак в последните два кръга „Блаугранас“ взе ценни победи срещу Леванте и доскорошния лидер Реал Сосиедад. В двубоя срещу „Баските“ на Барса се наложи да прави пълен обрат след като допусна ранно изоставане. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Фати, Роберто и Пике.

In Times Of Financial Crisis, Will FC Barcelona Finally Turn To Their La Masia Academy?

До тук сезонът не е никак добър за Валенсия, като преди изигрването на този кръг тима има 14 точки и заема 13-та позиция в таблицата. „Прилепите“ постигнаха само една победа в последните си 6 шампионатни двубоя, като в този период преобладаващи са равенствата. Колкото и да е трудно, феновете на Валенсия ще трябва да започнат да свикат с факта, че отбора все по- трудно ще се бори за местата даващи евроквоти. Просто финансовата криза удари много силно клуба, и класата на играчите с които разполага Хави Гарсия става все по- ниска. В лагера на гостие има и някои сериозни кадрови проблеми, като аут за този мач остават титулярния врата Силесен и Кевин Гамейро.

ImagineAR Signs Two-Year AR Deal With Valencia FC

Сега след като за Барселона скоро няма да има мачове от Шампионска Лига, моите очаквания са за трайно стабилизиране на резултатите в Ла Лига. Както вече споменах Куман и играчите му постигнаха два доста важни успеха, а Валенсия е доста подходящ съперник тази серия да продължи.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдърд: Победа за Барселона и под 5 гола в мача общо @ 1.95
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!