Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Валядолид – Барселона (22/12/2020) ( Губещ )

Събитие:

Валядоли - Барселона

Начало от:

22/12/2020 - 23:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Само преди няколко дни Барселона записа поредно разочарование в мач от Ла Лига. „Каталунците“ имаха домакинство на Валенсия, което обаче не протече по план и завърши 2:2. В хода на целия двубой Барса имаше контрол над играта, но по- чистите ситуации бяха в полза на Валенсия. „Блаугранас“ не показа никаква сериозна креативност в предни позиции и разиграваше топката предимно по широчината на терена. Представянето в защита отново бе под всякаква критика, и поне за сега Куман не се справя със задачата си. Сега за отбора предстои визита на Валядоли, а преди изиграването на този кръг Барселона е един от най- слабите гости в цялата лига. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Пике, Фати, Роберто и Дембеле.

FC Barcelona 5-2 Mallorca: Golden football

През последните седмици формата на Валядолид рязко се подобри, а през уикенда завърши наравно 1:1 при визитата си на Севиля. Единствената загуба за последните 6 шампионатни двубоя бе при визитата на Атлетико Мадрид, а победени бяха Осасуна, Атлетик Билбао и Гранада. Сега голямият въпрос е дали тима ще успее да задържи тази инерция, или всичко е краткотрайно избухване. Все пак ако от клуба исакт да запазят елитния си статут и за следващата кампания, то със сигутрност ще бъде необходимо постоянство. Аут за този мач са Оливас и Янко, а под въпрос остасва Фернандез.

What to expect from Real Valladolid vs Barcelona - Barca Blaugranes

Както вече споменах Барселона е сред най- слабо представящите се тимове далеч от дома. „Блаугранас“ спечели едва 4 точки от 5-те си визити, като единствено Осасуна е с по- лоши показатели. Въпреки всичко очаквам Барса да стигне до трите точки, но се съмнявма това да се случи без да допусне попадение.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ), и над 2 гола в мача общо @ 2.00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!