Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Реал Мадрид – Гранада (23/11/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Реал Мадрид - Гранада

Начало от:

23/12/2020 - 20:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Несъмнено началото на сезона бе доста трудно за Реал Мадрид. Отборът изпитваше сериозни затруднения както в Ла Лига, така и в Шампионска Лига. „Кралете“ се класираха за елиминационната фаза на турнира по един доста драматичен начин, но сякаш именно в този миг голяма тежест падна от плещите на играчите и те заиграха със спокойствие и насторение. Реал е в серия от 4 поредни шампионатни победи, като в сред тях е и безценният успех в дербито с Атлетико Мадрид. Именно този успех изравни шампионите с „Дюшекчиите“ на върха в класирането, но отбора воден от Чоло Симеоне е с два мача по- малко и за Реал Мадрид всеки мач се превръща в задължителна победа. В лагера на домакините няма почти никакви кадрови проблеми, като единственият на който Зинедин Зидан няма да може да разчита е Иско.

Реал Мадрид реже сериозно заплатите на играчите от следващия сезон - Webcafe.bg

Отборът на Гранада започна силно новата кампяния, след което навлезе в една лоша серия. Изглежда обаче сякаш тя премина, тъй като тима няма загуба в последните си 5 двубоя от всички турнири. „Оръжейниците“ спечелиха последните си два шампионатни двубоя надделявайки над Елче и Бетис, като и в двата случая не допуснаха попадение в своята врата. Именно прогреса във фаза защита е нещото което отново започна да носи точки на отбора, а сега най- важното е това да бъде задържано от футболистите колкото се може по- дълго време. Преди изиграването на този кръг Гранада има в своя актив 21 точки и заема 7-ма позиция, но отбора има и два мача по- малко от повечето си съперници. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат контузените Лозано и Монторо, а наказание ще изтърпи Гоналон.

Football: Late penalty eliminates holders Valencia and sends Granada into Copa del Rey semi-finals, Football News & Top Stories - The Straits Times

Вече споменах за сериозния прогрес що се отнася до играта на Гранада в дефанзивен план. Със сигурност това е правилната посока в която трябва тима да продължава да се развива, но очаквам летящият високо Реал Мадрид да успее да се справи с това. Просто най- важните неща във футбола са самочувствието и настроението, а към момента то изобилства в редиците на „Белия Балет“. Прогнозирам 5-та поредна победа в Ла Лига за Зидан и компания.

Тук можете да видите още аналзии и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Реал Мадрид, под 5 гола в мача общо и над 0 картона в мача @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!