Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Арсенал – Челси (26/12/2020) ( Губещ )

Събитие:

Арсенал - Челси

Начало от:

26/12/2020 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Преди всеки кръг си казвам, че ситуацията за Арсенал няма как да стане по- трагична, но те тотално ме опровергават и правят още по- слабо представяне. За 14 кръга „Артилеристите“ записаха цели 8 загуби, като с повече поражения са само Шефилд Юнайтед и Уест Бром. В миналия кръг Арсенал имаше своите възможности, но в крайна сметка допусна ново поражение с 2:1 от Евертън. Така загубите за тима в последните 5 шампионатни двубоя са вече 4. До голяма степен може да се каже, че слабите резултати се дължат предимно на трагичната форма на Обемаянг, както и слабото представяне на Лаказет и Пепе. Като показатели защитата на Арсенал е сравнително стабилна, но липсата на попадения от страна на нападателите се отразява много негативно върху точковия актив на отбора. Поради контузия извън сметките за тази среща ще остане Томас Партей, а под въпрос е Обемаянг.

Arsenal's Confidence Is Very High'

Набеденият за фаворит за спечелването на висшата лига от Юрген Клоп отбор на Челси бе в серия от две поредни поражения, с което загуби дори мястото си в топ 4. Пораженията бяха при визитите на Уулвърхямптън и Евертън, а в тях се видяха сериозни пропуски в дефанзивен план. Разликата от лидера Ливърпул вече е цели 6 точки, и ако Франки Лампард иска отбора му да остане сред претендетите за титлата, то със сигурност ще трябва да започне да печели по- често. Все пак в послендият кръг „Сините“ изнесоха доста силна продукция и спечелиха с 3:0 при домакинството си на Уест Хям. Със сигурност срещата ще пропусне Хаким Зиеш, а под въпрос са Одой, Джеймс и Чиуел.

Frank Lampard's transfer plans, latest injury news and Willian's future - Live Chelsea Q&A - football.london

Някои анализатори твърдят, че рано или късно Арсенал ще започне да печели своите мачове, но аз не съм сред тях. Гледайки формата на ключовите играчи, както и духа в отбора си мисля, че в скоро време трудно ще видим сериозен прогрес. Проблемите в клуба изглеждат доста по- дълбоки, и се съмнявам Микел Артета да съумее да излезне от тази ситуация скоро. Драмите около Йозил, неадекватните трансфери, трагичната форма на игарчи като Обемаянг, Пепе, Лаказет и Джака правят така, че цялостната картинка в отбора да е трагична. Смятам, че ставките за победа в полза на Челси са повече от задоволителни спрямо възможността това да се случи.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Челси @ 1.95
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!