Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Специя – Сампдория (11/01/2021) ( Спечелен )

Събитие:

Специя - Сампдория

Начало от:

11/01/2021 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Само преди няколко дни новакът Специя прекъсна дългата си серия без победа в Серия А. Това се случи по най- неочаваният начин при визитата на Наполи, която след здрава битка и мноог драма завърши 2:1 в полза на гостуващия тим. В тази среща играчите на Специя определено имаха много късмет, но показаха и огромни сърца. Съвсем логично неаполитанците натискаха през цялото време, а Специя дори изоставаше с един гол и остна с човек по- малко. Определено този знаменит обрат може да вдъхне нужната доза увереност и самочувствие в състава, а това е от изключително значение в битката за оцеляване. Преди изиграването на този кръг Специя има на своята сметка 14 точки и заема 15-та позиция в класирането, но преднината пред намиращия се на 18-та позиция Торино е едва 2 точки. Поради контузии извън сметките за това домакинство остават Бастони, Матиело, Зоет и Гълъбинов, а наказание ще трябва да изтърпи Исмаили.

Spezia vs Frosinone Betting Tips, Predictions & Odds - Spezia set for Serie A

В последният кръг Сампдория също постигна много изненадващ успех срещу един от фаворитите за титлата Интер. Трябва да признаем, че „Моряците“ имаха огромна доза късмет, тъй като „Нерадзурите“ пропиляха огромно количество изгодни ситуации пред тяханта врата. В предни позиции отборът показа изключителна ефективност и в крайна сметка също победи с 2:1. Това бе трети успех за Самп в последните 5 шампионатни двубоя, с което тима се изкачи до 11-та позиция във временното подреждане. За този мач се очаква в състава да се завърне и ветеранът Фабио Куалиярела, което ще направи атаката на гостите още по- опасна. Аут за този мач остават контузените Габиадини, Ферари и Силва.

Maxi Lopez, Aleandro Rosi - Maxi Lopez Photos - Parma FC v UC Sampdoria - Serie A - Zimbio

Със сигурност опитът е класата на странта на Сампдория, но след тази победа над Наполи домакините от Специя ще излязат на терена окрилени и с повишено самочувстие. Останах приятно изненадан от ставките на пазарите включващи попадения и в двете врати, което ме насочи към един интересен билдър.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ), и под 6 гола в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!