Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Гранада – Осасуна (12/021/2021) ( Спечелен )

Събитие:

Гранада - Осасуна

Начало от:

12/01/2021 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

След приключването на груповата фаза в Лига Европа Гранада започна да печели повече точки в Ла Лига. В последните кръгове обаче този възход приключи, и сега тима е с две поредни поражения. Първото бе с 2:0 при визитата на Ейбар, а второто с 4:0 при домакинството на Барселона. В тези две срещи „Филипинците“ определено не се представиха на ниво, а тревожен е и факта, че не отбелязаха нито едно попадение. Несъмнено потенциала на Гранада е доста висок и 7-мата позиция във временното класиране не е случайна. Отборът се класира и за елиминационанта фаза на Лига Европа, което също потвърждава тезата за високата му класа. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Гоналон и Диаз, а наказание ще изтърпи Вайехо.

Футболна прогноза: Атлетико Мадрид - Гранада (27/09/2020) - Smartball.eu

Отборът на Осасуна определено показва прогрес в своето представяне, но все още не успява да постигне победа. Отборът е в серия от 4 поредни ремита, но това не е достатъчно за излизане от опасната зона. Все пак тези резултати могат да се отразят положително върху увереността на играчите, а това е от изключително значение за всеки футболист. „Червените“ определено започнаха да играят по- дефанзивно, и поне според мен това е причината за постигането на 4-те поредни равенства. Ще видим дали тази тенденция ще се запази и за предстоящата визита на Гранада, но със сигурност мача няма да бъде никак лесен. Аут за тази среща остават Авила, Брашанац, Лопез и Мартинез.

Футболна прогноза: Осасуна - Атлетико Мадрид (31/10/2020) ( Спечелен ) - Smartball.eu

Високите ставки на повечето пазари в полза на Гранада ме насочиха бързо към прогнозата за този двубой. Определено очаквам домакинска доминация и се спрях на стойностен билдър включващ двоен шанс в полза на „Филипинците“. Мился, че много трудно бихме видяли трета поредна шампионатна загуба за Гранада, особено срещу този съперник.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Гранада или равенство ), и над 1 гол в мача общо @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!