Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Лийдс – Брайтън (16/01/2021)

Събитие:

Лийдс - Брайтън

Начало от:

16/01/2021 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

През последните седмици съставът на Лийдс редува победи и загуби, и заслужено се намира в средата на класирането. Новаците бяха в серия от две поредни победи над Бърнли и Уест Бром, но в последния кръг допуснаха поражение с 0:3 при визитата на Тотнъм. Само преди няколко дни Лийдс се изложи доста, и загуби с 3:0 от Кроули Таун в мач от ФА Къп. До тук през сезона мачовете на Лийдс са едни от най- атрактивните за наблюдаване, като отбора има реализирани цели 30 попадения. За съжаление на Марсело Биелса воденият от него тим има и втората най- слаба отбрана във висшата лига. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Кох, Берарди и Уилямс, а наказание ще изтърпи Калвин Филипс.

SHF Vs LU Fantasy Prediction:Sheffield United Vs Leeds United Best Fantasy Picks for Premier League 2020-21 Match | The SportsRush

Със сигурност може да се каже, че формата на Брайтън е една от най- лошите в цялата лига. „Чайките“ нямат шампионатна победа вече 9 срещи, и логично се намират на само 2 точки от опасната зона. В последният кръг Брайтън загуби с минималното 1:0 при визитата си на Манчестър Сити, но реалния резлутат трябваше да бъде много висок. Отборът за пореден път игра доста колебливо, а между отделните линии липсваше какъвто и да било синхрон. В последно време Греъм Потър се опитва да изповядва по- офанзивен футбол, но очевидно това не носи добри резултати на отбора. Аут за тази среща остават Конъли, Изкердо, Андоне, Лампти, Лалана и Уелбек.

Brighton & Hove Albion FC seeks trade mark protection for 'Albion'

Очаквам, че Лийдс ще потърси победата на всяака цена, а от своя стрна Брайтън ще подходи малко по- отговорно към дефанзивните си действия. точките са от изключително значение и за двата състава, но според мен Лийдс ще спечели минимум точка.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Лийдс или равенство ), под 5 гола в мача общо и над 1 картон в мача @ 1.86
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!