Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Фулъм – Манчестър Юнайтед (20/01/2021) ( Спечелен )

Събитие:

Фулъм - Манчестър Юнайтед

Начало от:

20/01/2021 - 22:15

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

През уикенда Фулъм загуби с минималното 1:0 при визитата си на Челси, като това бе и 7-ми пореден шампионатен двубой без успех за тима. Реално погледнато Скот Паркър може да бъде доволен от представянето на своите играчи, тъй като до преди червеният картон на Антъни Робинсън отборът стоеше много добре на терена. Трябва да споменем, че в този дълъг период без победа, „Котиджърс“ завършваше своите срещи предимно наравно. Спечелените точки обаче са твърде малко и тима продължава да се лута в опасната зона. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Конголо и Митрович, а наказание ще трябва да изтърпи Антъни Робъртсън.

Fulham 2-0 West Brom: Player Ratings as Cottagers Pick Up Deserved Home Win

Последният мач за Манчестър Юнайтед пък бе трудно гостуване на шампиона Ливърпул. Срещата завърши 0:0, но през големи перидо от мача играчите на Оле Гунар Солскяер играха доста добре. В основата на опасностите пред врата на „мърсисайдци“ бе Маркъс Рашфорд, а с фрапантен пропуск се отчете и Пол Погба. Тъй като вчера Лестър спечели своя мач с Челси, преди изигравнето на тази среща Манчестър Юнайтед се намира на второ място във временното подреждане. При евентулаен успех обаче „Червените дяволи“ ще се завърнат еднолично на върха. Извън сметките за тази среща ще останат Рохо, Джоунс и Уилямс.

Manchester United's revenue falls by nearly 12% - BBC News

Очаквам труден двубой за Манчестър Юнайтед, който обаче все пак може да бъде спечелен. През последните месеци „Червените дяволи“ почти винаги успяват да излъжат своя съперник и по някакъв начин да стигнат до трите точки. Мисля, че ще видим тотлана доминация от страна на гостуващия отбор, и пропукване в защитата на Фулъм по някое време в срещата.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Манчестър Юнайтед да спечели някое полувреме, над 1 гол в мача общо и над 1 картон в мача общо @ 1.83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!