Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Ейбар – Атлетико Мадрид (21/01/2021) ( Спечелен )

Събитие:

Ейбар - Атлетико Мадрид

Начало от:

21/01/2021 - 22:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Ейбар постигна само една победа за последните си 6 шампионатни двубоя, като в този период бяха регистрирани и 3 поражения. Последното от тях бе през уикенда при визитата на Леванте. Ейбар не игра лошо, но разсеяната игра в защита отново им костваше поражение. По този начин „Оръжейниците“ натрупаха вече 7 загуби и с актив от 19 точки заемат 15-та позиция в калсирането. Преднината пред намиращия се на 18-то място Елче е само 2 точки, което означава, че отборът има спешна нужда от очки. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Коте и Хил, а под въпрос е Кореа.

S.D Eibar | thetikitalker

Атлетико Мадрид изглежда в зловеща форма, и неслучайно се намира в серия от 5 поредни шампионатни победи. През уикенда „Дюшекчиите“ победиха с 2:0 Севиля, с което аванса им пред преследвача Реал Мадрид е вече 4 точки. Това не е кой знае колко сериозна разлика, но трябва да се има предвид, че Атлетико е и с 2 мача по- малко. Като цяло поне на този етап изглежда сякаш играчите на Чоло Симеоне са напълно готови да се борят за златните медали в Испания, Представянето на тима в защита е нарпаво невероятно, като за 16 двубоя има получени едва 6 гола. В лагера на гостите няма кой знае колко кадрови проблеми, но поради наказания ще отсъстват Трипиър и Коке.

Official Atlético de Madrid Website

Най- слабият домакин в лигата Ейбар ще има тежката задача да посрещне лидера в класирането Атлетико Мадрид. Тук е съвсем логично да се смята, че „Дюшекчиите“ ще се поздравят с нови 3 точки, но аз предпочетох да направя лека застраховка. Хората на Чоло Симеон вече направиха няколко грешни стъпки далеч от дома, а и рано или късно ще пропуснат да спечелят. Все пак ще им дам предимство и ще построя билдър в тяхна полза.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Атлетико Мадрид да спечели някое полувреме, и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!