Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Селта – Ейбар (24/01/2021) ( Спечелен )

Събитие:

Селта - Ейбар

Начало от:

24/01/2021 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

За съжаление силната серия на Селта си остана в края на миналата гоидина, а сега тима записа 3 поредни шампионатни поражения. В последният кръг „селтиняс“ не игра никак лошо, но в крайна смекта отстъпи с 2:1 при визитата си на Бетис. Тази негативна поредица може да се обясни с отсъствието от състава на Нолито и Яго Аспас, но днес се очаква те да са на линия. Преди началото на този кръг Селта има в актива си 23 точки и заема 12-та позиция във временното класиране. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Алварез и Хунка, а назание ще изтърпи Денис Суарез.

La Liga: Celta Vigo 4-3 Barcelona - Live - BBC Sport

Гостите от Ейбар също се намират в много лоша форма, а победата в последните 6 двубоя от Ла Лига е само една. В този период тима записа и цели 4 загуби, с което се доближи драстично до опасната зона. Преднината пред 18-тия Елче е само 2 точки, а до края на кампанията битката за оцеляване ще бъде жестока. В последният кръг Ейбар изигра един доста добър мач, но след късен гол на Луис Суарез от дузпа Атлетико все пак стигна до победата. Извън сметките за тази визита ще остане само наказаният Арбия.

The Curious Case of SD Eibar - Box To Box Football

Очакам днес лошата серия на Селта да види своя край. Както вече споменах в състава ще се завърнат Яго Аспас и Нолито, а това е от ключово значние за представянето на „селтиняс“. Ейбар е сред най- слабите гостив в Ла Лига, а „Балайдос“ не е сред най- гостоприемните стадиони.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Селта или равенство ), и над 1 гол в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!