Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Сасуоло – Болоня (20/02/2021)

Събитие:

Сасуоло - Болоня

Начало от:

20/02/2021 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

В предишният кръг Сасуоло най- сетне прекъсна дългата си серия без победа в Серия А. Това обаче не дойде никак лесно, тъй като домакините от Кротоне имаха доста възможности да изравнят. Все пак може да се каже, че „Черно- зелените“ заслужаваха да бъдат покрити от късмета защото именно заради неговата липса бяха изпуснати доста точки. Така преди началото на този кръг отбора има на сметката си 36 точки и заема 8-мапозиция, но изоставането от Лацио, Аталанта и Наполи е цели 6 точки. Голямата цел пред тима на Сасуоло е финиширане в местата даващи евроквоти, но поне според мен това ще се случи много трудно. Аут за тази среща са Романя и Бурабия.

Резултат с изображение за „sassuolo fc“

Болоня продължава да редува победи и загуби, и сякаш логично гравитира около средата на класирането. Поглеждайки точките обаче ще забележим, че всъщност игратие на Синиша Михайлович са доста по- близо до опасната зона, отколкото до топ 6. И все пак преднината пред 18-тия Каляри е цели 9 точки, което според мен ще се окаже достатъчно за Болоня да запази мястото си в елита. Ще се наложи обаче играчите на тима да завоюват още няколко победи за да може да са още по- спокойни. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Медел и Сантандер.

Резултат с изображение за „bologna fc“

Мисля си, че макар и трудна, победата над Кротоне ще даде нужното спокойствие и самочувствие на играчите на Сасуоло. Всеки който следи отблизо Серия А знае с колко голям потенциал разполага съставът на Роберто Де Зерби. Ще се доверя частично на „Черно- зелените“, като този билдър е с отлична стойност спрямо риска който ще поемем.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Сасуоло да спечели някое от полувремената, и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!