skip to Main Content

Футболна прогноза: Аякс – Лил (25/02/2021)

Събитие:

Аякс - Лил

Начало от:

25/02/2021 - 19:55

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от елиминационната фаза на Лига Европа

Това което направи младият състав на Аякс в първата среща бе наистина впечатляващо. Холандците изоставаха в резултата чак до 88-мата минута на мача, след което само за 3 минути бе осъществен пълен обрат. Много е вероятно този обрат да бъде и с цената на продъжаване към следващата фаза, но все пак не бива да отписваме гостите от Лил. Като цяло формата на Аякс е отлична, а добрата серия бе продължена с победа над Спарта Ротердам в местният шампионат. Това бе и 10-та поредна победа за “Синовете на Бога” във всички надпревари. Заради червен картон извън сметките за тази среща ще остане Андре Онана.

The Dutch Talents for 2022 | Dutch Soccer / Football site – news and events

Въпреки загубата в първата среща формата на Лил също е много добра. След 26 кръга отборът е лидер в класирането на Лига 1, а след победата над Лориен през уикенда преднианта пред ПСЖ вече е 4 точки. Загубата от Аякс бе първа за тима от 10 двубоя насам, но заради нея задачата на “Мастифите” става доста по- сложна. Като цяло може да се каже, че Лил е домакински отбор, особено що се отнася до мачовете от евротурнирите. Сега обаче на Кристоф Галтие и играчите му ще се наложи да демонстрират високата си класа и в Амстердам. В лагера на гостите няма кой знае какви кадрови проблеми, и Галтие ще може да разчита на най- добрите си играчи.

Ligue 1 Prediction: SM Caen vs. LOSC Lille

Мачовете на Лил бяха едни от най- резултатните в груповата фаза на Лига Европа. Всеки любител на футбола знае, че Аякс също е отбор изповядващ изцяло атакуващ футбол. Имайки предвид и факта, че гостите от Франция ще трябва да търсят победата очаквам да видим висока гол линия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 1.80
Back To Top