Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Рен – Ница (26/02/2021)

Събитие:

Рен - Ница

Начало от:

26/02/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Формата на Рен спадна драстично и победата над Брест си остава единствена за последните 8 шампионатни двубоя. В последният кръг „Черно- червените“ имаха своите шансове, но в крайна сметка отстъпиха с 2:1 при визитата си на Монпелие. Благодарение на тази дълга негативна серия, отборът се свлече до незавидната 8-ма позиция. Голямата цел пред тима е завършване на местата даващи право на евроучастие, но за целта Рен трябва да започне да печели своите срещи. Изоставането от 5-тия Ланс е само 2 точки, но с по 38 пункта са още тимовете на Мец, Марсилия и Монпелие. Аут за този мач остава единствено контузеният Таит.

Stade Rennais FC | Holiprom

Ситуацията за Ница е още по- сложна, тъй като тима спечели едва 3 точки от последните си 6 мача в Лига 1. И ако през миналите кампании бяхме свикнали „Орлите“ да са в битката за топ 6, то сега се намират на незавидната 16-та позиция. Преди изиграването на този кръг отбора има в своя актив 29 точки, което му дава преднина от 6 точки пред първият изпадащ. Сред основните проблеми за Ница е слабата защита, която в този период допусна цели 10 попадения. Поради контузии извън сметките за тази визита ще останат Данте, Аделайде и Лопес.

OGC Nice Players Salaries 2021: Wages & Contracts 2020/21

Както вече споменах и двата отбора се намират в доста слаба форма. Като цяло обаче Рен си остава доста по- класният състава през настоящата кампания, и поне според мен има големи шансове най- сетне да стигне до трите точки. Като застраховка избрах билдър включващ успех за Рен в някое от полувремената и гол линия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Рен да спечели някое от полувремената, и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.86
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!