Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Валенсия – Виляреал (05/03/2021) (Спечелен)

Събитие:

Валенсия - Виляреал

Начало от:

05/03/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

В предишният кръг Валенсия допусна ново поражение, което бе доста разочароващо. „Прилепите“ играха изключително слабо и бяха разгромени с 3:0 при визитата си на Хетафе. Поне за мен това бе голяма изненада, тъй като Хетафе се представя трагично през настоящата кампания. За 25 кръга валенсианци постигнаха едва 6 победи, и с актив от 27 точки заемат незавидната за тях 14-та позиция. Това означава, че Валенсия има аванст от едва 5 точки пред първият тим в опасната зона, което си е направо стряскащо спрямо стандартите на този клуб. В лагера на домакините няма кой знае какви кадврови проблеми, но поради наказание извън сметките ще остане Диакаби.

Valencia announce two Covid-19 cases on return to pre-season training – Sports Africa

В първата половина на шампионата Виляреал постигна някои впечатляващи победи, а амбициите за топ 4 изглеждаха съвсем реални. Ситуацията след нова година обаче се промени драстично, и „Жълтата подводница“ няма победа в Ла Лига от 7 кръга насам. Вярно, че в този период загубите са само 2, но с ремита няма как да се бортиш за място даващо право на участие в Шампионска Лига. Със сигурност сред основните причини за влошените резултати е слабата форма на атакуващите играчи, както и липсата на креативност от халфовата линия. Поради контузии извън сметките за тази визита ще останат Коклен, Ибора и Морено.

Paco Alcacer ROCKETS Villarreal in front against Atletico Madrid - Football Espana

Това е мач от който бяхме свикнали да се разпределят местата даващи право на евроквоти. Това донякъде важи и за днес, но само за гостите от Виляреал. Форамта на „Жълтата подводница“ обаче е доста слаба, и то не само като резултати. Игровият облик на тима няма нищо общо с този от есента, което според мен ще им коства и класирането за Лига Европа. Очаквам пълно себераздаване от Валенися и минимум точка в полза на домакините.

Тук можете да видте още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Двоен шанс: Победа за Валенсия или равенство @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!