Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Аякс – Йънг Бойс (11/03/2021) (Аякс) (Спечелен)

Събитие:

Аякс - Йънг Бойс

Начало от:

11/03/2021 - 19:55

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от елиминационната фаза на Лига Европа

Аякс прави пореден силен сезон в Нидерландия, а поне за сега това важи и за Лига Европа. В миналия кръг „Синовете на Бога“ успяха да отстранят френският Лил, който към момента е лидер в Лига 1. Аякс надигра силният си опонент и в двата мача, и така днес ще посрещне Йънг Бойс в първи осминафинален двубой. Повечето анализатори фаворизират холандският гранд, което е и съвсем заслужено. Отборът се намриа в прекрасна форма, а невероятната им атака има над 100 гола от началото на сезона. Очаквам отборът да направи всичко по силите си за да постигне добър резултат още преди реванша в Берн. Аут за този мач са контузеният Блинд и наказания Онана.

Ajax zeker van groepsfase Champions League na uitschakeling Lyon | NOS

В миналият кръг Йънг Бойс поднесе една от големите изненади отстранявайки германския Байер Леверкузен. Първата среща в Швейцария бе изключително зрелищна, а домакините победиха драматично с 4:3. Това остави големи шансове на „Аспирините“ да обърнат развоя в своя полза на немска територия, но за изненада на всички Йънг Бойс постигна победа и на „БайАрена“. „Жълто- черните“ доминират изцяло в швейцарската Супер Лига и вече имат много комфортен аванст от 19 точки на върха. Всичко това ще позволи на тима да се концентриа изцяло върху представянето си в Лига Европа, но днешният съперник ще бъде доста труден. Изън сметките за срещата ще останат Петинат и Мартинс.

Titel vorzeitig perfekt: Young Boys Bern gewinnen Schweizer Meisterschaft zum dritten Mal in Serie - Sportbuzzer.de

Мился си, че тези два отбора са способни да ни направят свидетели на един от най- интересните сблъсъци в осминафиналите. Стилът на игра който изповядват и двата състава е изключитлено атакуващ и се надявам това да бъде така и днес. Логично е Аякс да бъде смятан за сериозен фаворит и аз също ще заложа на пазар в тяхна полза.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Аякс, и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!