skip to Main Content

Футболна прогноза: Торино – Сасуоло (17/03/2021) (Спечелен)

Събитие:

Торино - Сасуоло

Начало от:

17/03/2021 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

В последните 2 кръга Торино допусна две поражения които го върнаха в опасната зона. Загубите в последните 13 шампионатни двуобя са само 3, но и победи са само 2. Лошото е, че големият брой равенства няма да помогнат на тима в битката за оцеляване. Към момента “Биковете” са отбора в Серия А с най- много ремита, но както вече казах това няма да бъде достатъчно. Изоставането от 17-тия Каляри е 2 точки, но Торино има два мача по- малко. Чисто игрово отбора не изглежда никак зле, но на моменти губи концентрация и допуска лесно ситуации пред Сиригу. Аут за тази среща са Нколу и Базели.

Torino FC Players Salaries

В последно време Сасуоло редува победи и загуби, но като цяло има значително подобрение в играта. В последният кръг отбора постигна много трудна победа с 3:2 при домакинството си на Верона. Като цяло обаче победите са твърде малко през последните месеци, което отдалечи тима от местата даващи право на евроквоти. Един от големите проблеми пред Роберто Де Зерби и грачите му е слабата защита, която допусна поне гол в 16 поредни мача от Серия А. Преди изиграването на тази среща тима има на сметката си 39 точки, което означава изоставане от цели 11 точки от топ 6. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Романя и Бурабия.

The Sassuolo is the weakest team in Italy, a modest club

Въпреки многото ремита мачовете в които участва съставът на Торино са едни от най- атрактивните. Същото може да се каже и за тези на Сасуоло, което ме улесни при избора на маркет. Ставките за Оувър са повече от приемливи спрямо риска който ще поемем.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 1.80
Back To Top