Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Лион – ПСЖ (21/03/2021) (Губещ)

Събитие:

Лион - ПСЖ

Начало от:

21/03/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

В неделя вечерта Лион ще посрещне ПСЖ в директен спор по пътя към шампионската титла. Преди началото на този мач двата отбора имат по 60 точки, което е с 3 по- малко от лидера Лил. В последните 6 кръга Лион допусна една загуба и две равенства, но другите тимове в челото също правят грешки. В последният кръг „Хлапетата“ стигнаха само до 1:1 при визитата си на Реймс, но за техен късмет ПСЖ и Лил също се провалиха. Гледайки играта на водачите в класирането бих казал, че Монако също е реален кандидат за титлата. В лагера на Лион няма никакви кадрови проблеми и Руди Гарсия ще може да разчита на най- добрите си играчи.

Depay op dreef bij rentree voor Olympique Lyonnais | NOS

В последно време ПСЖ изигра няколко доста слаби мача. Въпреки, че продължи към 1/4-финалите в Шампионска Лига, отборът остави лошо впечатление от реваша срещу Барселона където гостите надиграха тотално своя съперник. В този период бяха допуснати и две домакински загуби от Монако и Нант. За сметка на това парижани са в серия от 6 поредни победи далеч от дома, в които допуснаха и само едно попадение. От състава на ПСЖ ще отсъстват няколко важни фигури като Неймар, Икарди, Бернат и Сарабия.

Rwanda inks deal with PSG football club to promote tourism

За първи път от доста време насам битатка за шампионската титла във Франция е толкова завързана. Първите 4 отбора са в рамките на само 4 точки, което е страхотно за футболните фенове. Имах възможността да наблюдавам доста от мачовете и на двата отбора и съм на мнение, че ПСЖ няма да стигне до победа при тази визита. Ставките за пазари включващи двоен шанс в полза на Лион са със страхотна стойност и иманно това е основата на моя билдър.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Лион или равенство ), и под 6 гола в мача за двата отбора общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!