Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Белгия – Уелс (24/03/2021) (Спечелен)

Събитие:

Белгия - Уелс

Начало от:

24/03/2021 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за световното първенство в Катар

Фаворитът за спечелване на група D Белгия ще посрещне Уелс в първа среща от квалификационният цикъл за световното в Катар. „Червените дяволи“ се калсираха безпроблемно за полуфиналите в Лига на нациите в компанията на силни отбори като Англия, Дания и Исландия. Белгия записа 5 победи и само една загуба, а в този период бяха реализирани цели 16 попадения. Според мнозина вече е време това невероятно поколение на белгииците да постигне и някой значим успех на голям форум. В квалификационният цикъл за Евро 2021 отборът бе още по безкомпромисен, като успя да завоюва цели 10 победи. В лагера на домакините няма никакви кадрови проблмеи и Роберто Мартинез ще може да разчита на най- добрите си играчи.

Cyprus 0-2 Belgium: Eden Hazard scores again as Red Devils top Euro qualifying group - Ghana Latest Football News, Live Scores, Results - GHANAsoccernet

Уелс също спечели своята група в Лига на нациите, но в компанията на далеч по- слаби съперници в лицето на България, Финландия и Ирландия. Отборът не допусна нито една загуба, но реално погледнато не показа някаква невероятна игра. Играчите на Райън Гигс създават трудно чисти голови положения, но поне в защита се справят добре. След доста сериозна битка „Драконите“ си подсигуриха и квота за европейското, което все пак говори за класа в този състав. Със сигурност положително за тима е подобрението във формата на голямата звезда Гарет Бейл. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Рамзи, Дейвис и Нокиер.

Wales are probably just two wins away from earning a 2022 World Cup spot after beating Finland - Wales Online

На пръв поглед това е една от интересните срещи в този първи кръг на квалификационният цикъл за световното. Аз обаче имам своите резерви относто отборът на Уелс. Вярно е, че тима постигна добри резутлати в последно време, но те бяха срещу съперници от много по- ниска класа. Форамта на почти всички звезди в състава на Белгия е много добра, а и със сигурнсот Роберто Мартинез ще иска отборът му да започне с победа.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Белгия, над 1 гол в мача за двата отбора общо и под 6 картона в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!