skip to Main Content

Футболна прогноза: България – Швейцария (25/03/2021) (Спечелен)

Събитие:

България - Швейцария

Начало от:

25/03/2021 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за световното в Катар

Ето, че дойде време за пореден квалификационен цикъл, но този път повечето анализатори и специалсити не си позволяват да дават оптимистични прогнози. Имайки предвид, че в групата са още тимовете на Швейцария, Италия, Северна Ирландия и Литва, то това е напълно логично. Единствено Литва изглежда като отбор който бихме победили, и колкото и лошо да звучи би било добро постижение ако не завършим на послендата позиция. “Лъвовете” се представиха слабо в последното издание на Лига на нациите, а квалификациите за Евро 2021 също не протекоха по план. Можем да отчетен някои мачове в които нашите футболсити имаха и добри моменти, но това бяха просто епизодични прояви. Сега националите ще бъдат водени и от нов треньор в лицето на Ясен Петров, но реално погледнато изборът на футболисти си остава същият. Най- доброто в момента е да се залага на млади играчи и да се търсят резултати в дългосрочен план.

Bulgaria vs Hungary live 2020 Free – Pro Sports Extra |

Днешният ни съперник Швейцария не спира да показва своята класа. “Кръстоносицте” се класираха за европейското печелейки доста категорично своята група. Имайки предвид, че сега в групата е и съставът на Италия, то за швейцарците победа още на старта е много важна. Отборът не се представи много силно в Лига на нациите, но трябва да се има предвид, че там техни съперници бяха силни отбори като Испания, Германия и Украйна. Все пак бяха спечелини 6 точки, а загубите бяха само 2. Несъмнено към този момент в състава на Швейцария има добра сплав от малди таланти и много опитни бойци, което със сигурност е сред основните фактори за да може един отбор да бъде успешен.

Northern Ireland 0 v Switzerland 1 Recap: Relive the action from the World Cup play-off - Irish Mirror Online

Ще започна с това, че като българин се надявам нашите момчета да ни изненадат приятно и да постигнат добър резултат. Като професионалист обаче трябва да бъда максимално обективен, което честно казано ме кара да призная, че шансовете ни в тази среща са минимални. Това е пореден път в който държавната ни селекция ще бъде изведена от нов селекционер, което води след себе си нова схема на игра и много нови лица в групата. Ясно е, че за да се постигат успехи е необходимо един състав да се сработи и обиграе. При нас това няма как да се случи и очаквам това да доведе до много проблеми в тази среща. Очаквам тотална доминация от страна на Швейцария и три точки в тяхна полза.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Швейцария, и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.80
Back To Top