skip to Main Content

Футболна прогноза: Ирландия – Люксембург (27/03/2021) (Губещ)

Събитие:

Ирландия - Люксембург

Начало от:

27/03/2021 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за световното в Катар

През годините сме свикнали Ирландия винаги да е в битката за калсиране на големите форуми. Много често се случва малко да не достигне за класиране, или пък да се спечели квота по драматичен начин. В този цикъл обаче за отбора няма да бъде никак лесно имайки предвид, че фаворити за първите две места са Португалия и Сърбия. Ирландия загуби първата си среща от тази група именно при визитата си на Сърбия, но тима показа добра игра и стигна до две попадения. Сега обаче предстои домакинство на Люксембург което е абсолютно задължително за печелене. Аут за тази среща са Лонг, Хурихейн, Доуда и Келър.

What time and channel is Ireland U17s v Belgium U17s on? Team news, TV information and more - Irish Mirror Online

Люксембург беше почивка в първият кръг и изпозлва това време за да изиграе контролна среща със състава на Катар. Двубоят бе загубен с 1:0, а играчите не показаха почти нищо интересно. Трябва обаче да споменем, че през последните години се наблюдава много голямо израстване в игрово отношение за състава. До скорошното футболно “джудже” вече успява да печели точки във форумите в които взима участие, а второто място в Лига на нациите бе сериозен успех. В лагера на гостите няма кадрови проблеми и треньорът ще може да разчита на всичките си играчи.

The FIFA/Coca-Cola World Ranking - News - Da Mota: I'm chasing a dream with Luxembourg - FIFA.com

Въпреки възхода на Люксембург очаквам опитните ирландци да вземат своето. Класата на домакините е много по- висока, а трите точки са от огромно значение. Очаквам сериозно надмощие и рутинна победа за Ирландия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Ирландия и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.83
Back To Top