skip to Main Content

Футболна прогноза: Хърватия – Малта (30/03/2021) (Губещ)

Събитие:

Хърватия - Малта

Начало от:

30/03/2021 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за световното в Катар

От квалификациите за световното първенство догодина минаха вече два кръга, а представянето на хърватите не е особено впечатляващо. В първият кръг бе допусната загуба с 0:1 при визитата на Словакия, а играта на тима бе пдо всякакава критика. Преди няколко дни “Шахматистите” все пак спечелиха първи 3 точки, но играта отново не бе на ниво. Все пак домакинска победа срещу Кипър с 1:0 едва ли може да се счиата за голям успех. Като цяло групата не изглежда особено трудна за Хърватия, но за целта ще трябва да се играе с повече хъс и желание.

Croatian national team to play in Omiš in May - Croatians in Cleveland Community portal

Представянето на гостите от Малта пък е повече от задоволително. Футболното “джудже” игра добре, но загуби с 1:3 от Русия, след което сътвори голяма изненада стигайки до 2:2 при визитат си на Словакия. Ясно е, че това си остава отбор аутсайдер, но важното е, че в игрово отношение се вижда прогрес. Според мен все още са далеч времената в които Малта би била реален кандидат за спечелването на квота за голям форум, а всичко друго освен загуба в днешната среща би б ило огромна сензация.

Malta wins 2-1 to Faroe Islands in 2020 Euro qualifiers - Newsbook

Тук едва ли има нужда да ви убеждавам, че Хърватия трябва да бъде тотален домант в срещата и да победи изразително. Тук всичко опира до мотивацията и желанието на играчите, а според мен след издънката в първия кръг и слабата игра във втория, сега играчите ще подходят по- отговорно.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Хърватия да спечели и двете полувремена @ 1.75
Back To Top