skip to Main Content

Футболна прогноза: Гладбах – Фрайбург (03/04/2021) (Спечелен)

Събитие:

Гладбах - Фрайбург

Начало от:

03/04/2021 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Борусия Мьонхенгладбах започна неочакваното си пропадане в началото на новата година. Отборът спечели само веднъж в поселдните си 6 шампионатни двубоя, а това се случи в поселдният кръг при визитата на поселдният Шалке 04. Имайки предвид силната форма от есента и добрите резултати както в Германия, така и в Шампионска Лига всичко това е доста необяснимо. В състава има страхотни играчи и добра симбиоза от опитни такива и млади таланти. Преди началото на този кръг Гладбах заема незавидната 10-та позциия, но изоставането от топ 6 е само 4 точки. Поради наказание извън групата за тази среща ще остане Бенсебаини.

Borussia Mönchengladbach - Finger weg von Ginter! - Sport - SZ.de

Фрайбург ще пристигне в Гладбах намирайки се в колеблива форма. В последните си 6 мача тима записа 2 ремита, 2 победи и 2 загуби. Като цяло обаче в клуба могат да са доволни от представянето на играчите, тъй като преди началото на тази среща отбора заема 8-ма позиция. Това дава аванс от една точка пред днешният съперник, а дистанцията до топ 6 е 3 точки. В последният кръг Фрайбург изнесе солидна продукция и заслужено победи с 2:0 при домакинството си на Аугсбург. Извън групата за тази визита ще остане наказаният Хьофлер, а под върос са Петерсен, Флекен и Темпелман.

Preview: SC Freiburg – FC Bayern – Miasanrot.com

Имайки предвид позициите на двата отбора в калсирането е малко странно, че букмейкърите фаворизират силно домакините от Гладбах. Според мен обаче това има своето логично обяснение и то се крие в цялостния потенциал на двата състава. Със сигурност и играчите и класата са изцяло на страната на домакините, а трите точки са от огромно значение. Ще поема този риск и ще инвестирам на макркета за победа в полза на Борусия Мьонхенгладбах.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Гладбах @ 1.80
Back To Top