skip to Main Content

Футболна прогноза: Мец – Лил (09/04/2021) (Спечелен)

Събитие:

Мец - Лил

Начало от:

09/04/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Мец спечели само една точка от последните си 4 шампионатни двубоя и вече изглежда далеч от топ 5. В този период “Крокодилите” бяха победени от Анже, Рен и Монако, а точка бе взета от визитата на Ланс. Преди началото на този кръг отбора има 42 точки, което е с цели 7 по малко от 5-тия Ланс. През седмицата Мец загуби от Монако след изпълнение на дузпи в мач от 1/8-финалите за купата на Франция. В тази среща играчите хвърлиха  много сили и е възможно в някои от тях да има известна умора. Основната причина за слабите резултати през последните седмици е влошеното представяне във фаза защита, но и в предни позиции има още какво да се желае. В лагера на домакините има изключително много кадрови проблеми, като извън сметките за тази среща ще останат Дорам, Паьот, Кабит, Чимбембе, Ниане и Нгете.

FC Metz : l'attaquant Ibrahima Niane sévèrement blessé à l'entraînement

След издънките срещу Монако и Ним, Лил постигна изключително ценна победа с 0:1 при визитата на ПСЖ. Това бе директен сблъскък за първата позиция, а тези 3 точки могат да се окажат “златни” в края на кампанията. Изглежда сякаш международната пауза дойде тъкмо навреме за Лил, който преди това бе спечелил само една победа за последните си 5 мача. В навечерието на тази среща Лил има 3 точки аванс на първата позиция, което задължава играчите да търсят победата на всяака цена. Поради контузии извън сметките за тази визита ще останат Дейвид и Пиед, а наказание ще трябва да изтърпи Джало.

FC Lille продлил контракт с Partouche

И двата отбора не се намират в най- добрата си форма, но победата над ПСЖ може да повиши неимоверно самочувствието на лидера Лил. Логично е да се смята, че гостите са фаворит за трите точки, но все пак направих лека застрахоква с билдър в тяхна полза.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Лил да спечели някое от полувремената, и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.90
Back To Top