Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Борусия Дортмунд – Манчестър Сити (14/04/2021) (Спечелен)

Събитие:

Борусия Дортмунд - Манчестър Сити

Начало от:

14/04/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от полуфиналите в Шампионска Лига

Борусия Дортмунд загуби с 2:1 в първата среща, но определено може да се каже, че с представянето си отбора надхвърли очакванията. От лагера на немците дори имаха много сериозни претенции към съдията, и ако трябва да бъдем честни те бяха съвсем основателни. „Бе Фау Бе“ можеше дори да не загуби, но и този резултат не е никак лош имайки предвид предварителните очаквания. През уикенда Борусия стигна до победа с 3:2 над Щутгарт в бундеслигата, но продължава да бъде на цели 7 точки от 4-тия Айнтрахт. Като цяло сезонът за тима в Германия не е никак успешен, но мечтата за продължаване към полуфиналите на Шампионска Лига е все още жива. Поради контузии извън сметките за реванша ще останат Витсел, Загаду, Шмелцер, Мокуко и Санчо.

Confirmed Borussia Dortmund lineup for Pokal clash against Gladbach

Манчестър Сити надигра Борусия в първата среща, но сякаш не направи много в атакуващ план. „Гражданите“ дори бяха близо до това да не спечелят, но късният гол на Фил Фодън все пак даде аванс на Сити преди реванша. Изглежда сякаш има някакво леко отпускане в редиците на Пеп Гуардиола и то се видя и при пораженито от Лийдс през уикенда в мач от английската Висша Лига. Това също има своето логично обясннеие имайки предвид, че Сити е почти сигурен шампион. След всичко казано в заключение трябва да се отбележи, че въпреки добрата игра на Борусия Дортмунд в първата среща все пак стана ясно, че Манчестър Сити е по- добирят от двата състава. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Агуеро и Лапорт.

Man City are McLaren to the Man United Vauxhall Nova

Може и да ви се стори странно, но очаквам Манчестър Сити да спечели тази среща по- лесно от предходната. В последно време Борусия не е никак добър домакин, като това се вижда и в бундеслигата и в мачовете от Шампионска Лига. Мился, че ще видим голов мач и победа в полза на „Гражданите“.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Манчестър Сити и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!