Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Каляри – Парма (17/04/2021) (Спечелен)

Събитие:

Каляри - Парма

Начало от:

17/04/2021 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Каляри ще посрещне Парма в мач който може да предопредели съдбата на някои от двата тима. Домакините са в серия от 4 поредни поражения която е на път да ги засили към Серия Б. Последната победа бе преди цели 5 кръга, а от тогава до сега „сардинци“ спечелиха една единствена точка. Преди началото на този кръд Каляри има в актива си 22 точки, което е с 5 по- малко от 17-тия Торино. Времето до края на сезона в Серия А бързо намалява, а спасението за тима изглежда все по- трудно. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Рог и Сотил.

Cagliari's rise gives Serie A a new Cinderella team this season

Парма също спечели само една победа от последните си 6 шампионатни двубоя, а в този период бяха завоювани едва 2 точки. В последният кръг „Дуковете“ отстъпиха с 1:3 при домакинството си на Милан, а преди това стигнаха до точката след 2:2 при визитат си на Беневенто. Към настоящият момент Парма има едва 20- точки, което е с 2 по- малко от Каляри. Лично аз имах усещането, че след завърщането Роберто Д`Аверса отборът ще започне да печели повече точки и ще се спаси, но това вече изглежда все по- малко вероятно. В лагера на гостите има и множество кадрови проблеми, като поради контузии извън сметките за тази визита ще останат Брунета, Ернани, Карамо, Сиприен, Инглесе, Якопони, Конти, Зиргзее и Михайла, а наказание ще трябва да изтърпи Гаджиоло.

Italian businessmen group wrests control of football club Parma from Chinese owners Desports- The New Indian Express

Мился, че тази битка на „опашкарите“ ще ни предложи много емоция и здрава битка. Със сигурност едно равенство би било самоубийствено и за двата състава, което ме провокира да се обърна към секцията с попадение. Ставките за Оувър са отлични и според мен имат висока стойност.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 2.00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!