skip to Main Content

Баскетболна прогноза от НБА: БОС Селтикс – ЧИК Булс (20/04/2021)

Събитие:

БОС Селтикс - ЧИК Булс

Начало от:

20/04/2021 - 1:40

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от редовният сезон в НБА

Бостън Селтикс ще се опита да продължи силната си серия срещу намиращият се на 11-та позиция Чикаго Булс. Отборът от Бостън спечели 8 от поселдните си 10 мача в редовния сезона, а поредните победи са вече 6. Това изкачи отборът до 5-та позиция във временното калсиране, което си е отлично постижение. Играчите на Селтикс бележат средно по 112.7 точки на мач, при 47% успех при стрелбата. С играта си продължава да се отличава Джейсън Тейтъм който вкарва средо по 26 точки печелейки и по 7.1 борби. Към това трябва да прибавим и солидното представяне на Джейлен Браун и Кемба Уалкър, които правят така, че тима от Бостън да изглежда наистина много силен.

Atlanta Hawks at Boston Celtics odds, picks and prediction

За пореден сезон представянето на Чикаго Булс не е особено впечатляващо. „Биковете“ имат на сметката си 23 победи и 33 загуби което го поставя на временната 11-та позиция. Отборът загуби 5 от последните си 6 срещи в редовният сезон, което със сигурност е доказателство за слабата му форма. Чикаго вкарва средно по 112.2 точки при 48% успеваемост от срелбата, но допуска по 113.5. Сред основните фигури с стартовата петица са Зак Лавин и Никола Вукчевич, а сериозна роля в състава имат и Лаури МАрканен и Коби Уайт.

Chicago Bulls: Denzel Valentine still showing detrimental inconsistency

Мисля, че най- важното нещо във всеки спорт е моментната форма на състезателите, а тези на Бостън Селтикс изглеждадт в много добра такава. Очаквм сериозна домакинска доминация и нова победа за отборът от Бостън

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

БОС Селтикс -6.0 @ 1.86
Back To Top