skip to Main Content

Футболна прогноза: Валенсия – Алавес (24/04/2021) (Спечелен)

Събитие:

Валенсия - Алавес

Начало от:

24/04/2021 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Неудачите за Валенсия продължиха и в последният кръг при визитата на Осасуна. “Прилепите” започнаха срещата добре но през втората част отстъпиха изцяло инициативата на домакините и заслужено загубиха с 3:1. Преднината на валенсиянци пред 18-тия Уеска е цели 8 точки и шанса отбора да има проблем със своето оцеляване е почти нищожен. Самият факт обаче, че споменаваме името на Валенсия сред тези на тимовете борещи се за оцеляване си е истински провал. Просто не отива на тим с такова реноме и толкова големи традиции в испанксият футбол да се намира в близост до опасната зона. Аут за тази среща е Корейа, а под въпрос остават Солер и Силесен.

Buy Valencia CF Tickets 2020/21 | Football Ticket Net

Алавес успя да спечели 7 точки от последните си 3 мача в Ла Лига и вече може да диша малко по- спокойно. Преднината пред Уеска обаче е едва 3 точки и място за отпускане просто няма. Несъмнено обаче тези добри резултати ще дадат на играчите нужното самочувствие в тази толкова важна битка на дъното. В последният кръг тима изенсе много силидна продукция и взе домакински успех с 2:1 над високолетящия Виляреал. Поради контузии извън сметките за тази визита ще останат Ели, Дуарте и Кордоба.

Депортиво Алавес - Барселона | Прогноза за 31/10/2020 | Ла Лига

Трябва да се отбележи, че чисто игрово Валенсия вече изглежда значително по- добре. Все още се вижда неувереност в част играчите, но това се дължи на лошите резултати през по- голямата част то сезона. Все пак мисля, че “Прилепите” ще покажат добра игра и ще вземат минимум точка от тази среща.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Валенсия или равенство ), и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.80
Back To Top