skip to Main Content

Футболна прогноза: Беневенто – Удинезе (25/04/2021) (Спечелен)

Събитие:

Беневенто - Удинезе

Начало от:

25/04/2021 - 13:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Беневенто ще посрещне Удинезе в среща която може да се окаже съдбоносна за домакините. В последният кръг “Вещиците” стигнаха само до 2:2 при визитата си на Дженоа и преднината пред 18-тия Каляри е вече само една точка. Пасивът от днешният съперник Удинезе е 5 точки и сами разбирате ако днес Бенвенто победи колко заплетена може да стане битката в дъното. На този етап изглежда сякаш Парма и Кротоне вече са изпаднали, но битката за 17-тата позиция ще бъде жестока. Там в рамките на само 5 точки са точно пет отбора, сред които изпъкват и имената на Фиорентина и Торино. Извън групата за домакините ще остане контузеният Туя.

Футболна прогноза: Беневенто - Лацио (15/12/2020) - Smartball

Удинезе спечели само веднъж за последните си 6 мача в СЕрия А и вече изглежда дсота близо до опасната зона. От ключово значение бе домакинството на Каляри, но за съжаление “зебрите” се представиха доста слабо и загубиха с 0:1. Лично аз много бих се изненадал ако Удинезе се окаже под чертата, но в крайна сметка победите в Сериа А не идват даром. В състава има много добри играчи с огромен потенциал, но те трябва да започнат да се раздават във всяка една среща. Поради контузии извън сметките за тази визита ще останат Пусето, Яяло и Деулофеу.

Parma vs Udinese prediction, preview, team news and more | Serie A 2020-21

Според мен тази среща е напълно непредвидима що се отнася до търсенето на краен победител. Мился си обаче, че и двата състава ще търсят победата. Едно евентуално реми може и да не бъде чак толкова лошо за гостите от Удине, но Беневенто непремнно трябва да търси трите точки.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 2.00
Back To Top