Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Челси – Фулъм (01/05/2021) (Спечелен)

Събитие:

Челси - Фулъм

Начало от:

01/05/2021 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Изглежда, че Челси подобри значително своята форма тъкмо навреме. През седмицата „сините“ изнесоха много солидна среща и стигнаха до 1:1 при визитата си на Реал Мадрид в първи полуфинален мач за Шампионска Лига. Момчетата на Томас Тухел играха по- добре от своя съперник, но все пак сблъсъкът ще се реши на реванша в Лондон. Що се отнася до представянето на Челси във висшата лига, то победата в днешанта среща е напълно задължителна. Преди началото на този кръг тима има 58 точки и заема временната 4-та позиция. Авансът пред 5-тия Уест Хям обаче е само 3 точки, а в битката за топ 4 са още Ливърпул, Тотнъм и Евертън. Поради контузии извън сметките за тази среща ще останат Ковачич и Рюдигер.

Chelsea: Player ratings at Aston Villa; Mount, Azpilicueta shine

Фулъм спечели една единствена точка за последните си 5 шампионатни двубоя и по този начин намали драстично шансовете си да играе в елита и през следващата кампания. Тази точка бе спечелена в последният кръг при визитата на Арсенал, но днес задачата ще бъде още по- трудна. „Котиджърс“ не е сред най- силните гости в лигата, като за 16 мача далеч от дома отбора има едва 3 успеха. Преди изиграването на този кръг Фулъм има 27 точки, което е със 7 по- малко от 17-тия Брайтън. Поради контузии извън сметките за тази визита ще останат Кеърни и Конголо.

Teng Tools sponsor Fulham Football Club

За Челси предстои изключително важен реванш с Реал Мадрид, но съм абсолютно сигурен, че няма да подценят мача с Фулъм. Точките са прекалено важни, а Томас Тухел има достатъчно играчи за да направи нужните ротации в състава. Мисля, че е много вероятно да видим поредна икономична победа в полза на „Сините“.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Челси и под 5 гола в мача за двата отбора общо @ 1.78
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!