skip to Main Content

Футболна прогноза: Бърнли – Уест Хям (03/05/2021) (Спечелен)

Събитие:

Бърнли - Уест Хям

Начало от:

03/05/2021 - 22:15

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

В последният кръг Бърнли сложи край на серията си от 3 поредни загуби в шампионата. Това се случи по един много категоричен начин с 4:0 при визитата на Уулвърхямптън. Футболистите се представиха на ниво и заслужено взеха най- резултатната си победа в хода на цялата кампания. Тя дойде и тъкмо навреме за да могат Шон Дайш и играчите му да се задържат далеч от опасанта зона. “Виненочервените” имат аванс от 9 точки пред първият изпадащ а до края на сезона има само 5 кръга. Интересното е, че Бърнли печели повечето си точки далеч от дома, докато на “Търф Моор” изпитва известни затруднения. Аут за тази среща са Брейди и Лонг.

You Can Never Write Burnley Off'

Уест Хям записа две поредни загуби, но все още е в битката за топ 4. Изоставането от Челси е 6 точки, но “Чуковете” са с мач по- малко. В битката са замесени още Ливърпул, Тотнъм и Евертън, което обещава интересни дни до края на сезона. Мнозина предричаха, че в един момент Дейвид МОйс и играчите му няма да издържата на високото темпо и ще спрат да побеждават. Честно казано това е много вероятно, а сега тима е зависим и от резултатите на другитте кандидати за челните места. В лагера на гостите има множество кадрови проблеми, като извън сметките за тази визита ще останат Рандолф, Ярмоленко, Райс, Кресуел и МАсуако, а под въпрос са Лингард и Антонио.

It's time to class West Ham as the real deal and Premier League top six contenders - football.london

Ще започна с това, че тази среща може да крие много неизвестни. На пръв поглед Уест Хям изглежда като сериозен фаворит, но Бърнли е тим способен да обърка сметките за всеки. Поглеждайки по- задълбочено към представянето на “Виненочервените” в мачовете им с водещите клубове ще забележим ,че почти винаги завършват с Оувър. Ставките за този маркет ми се струват отлични спраямо риска и лично аз ще инвестирам на него.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 1.90
Back To Top