Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Манчестър Юнайтед – Лестър (11/05/2021) (Спечелен)

Събитие:

Манчестър Юнайтед - Лестър

Начало от:

11/06/2021 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

В последно време формата на Манчестър Юнайтед е изключително силна. Хубавото за клуба е, че това се вижда и в мачовете от Лига Европа, и в тези от висшата лига. „Червените дяволи“ спечелиха 7 от последните си 6 шампионатни двубоя и по всичко изглежда, че няма да имат проблем със запазването на втората си позиция. Преди началото на тази среща Юнайтед има аванс от 6 точки пред Челси, а при победа в днешната среща те ще станат 9. Като цяло при оставащи едва 3 кръга до края изглежда почти невъзможно Солскяер и играчите му да допуснат разместване в челото. Аут за тази среща са Марсиал, Джоунс, Джеймс и Магуайър.

Na Liverpool wordt ook Man United niet toegelaten voor Europese uitwedstrijd

Лестър спечели само две победи за последните си 6 шампионатни двубоя и това поставя под съмнение финиширането им в топ 4. Преди началото на този кръг „Лисиците“ иамт аванс от 5 точки пред 5-тия Уест Хям, и при оставащи 3 кръга до края една победа при тази визита би решила ситуацията в тяхна полза. В послендият кръг играчите на Лестър не се представиха на ниво и това им коства загуба с 2:4 от Нюкасъл. Мисля, че Брендън Роджърс ще проведе сериозен разговор с играчите и те ще подходят много по- отговорно към днешната среща. Поради контузии извън сметките за тази визита ще останат Джъстин, Барнс и Морган.

Leicester City FC News, Fixtures & Results 2020/2021 | Premier League

Преди да се подлъжете по високите ставки в полза на Манчестър Юнайтед трябва да имате предвид, че е много вероятно Солскяер да направи доста ротации в совя стартов състав. От друга страна очаквам и мотивацията на Лестър да бъде на по- високо ниво. Като цяло обаче ми се стурва най- логична да се потърси Оувър.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!