Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Баскетболна прогноза: МЕМ Гризлис – ЮТА Джаз (27/05/2021) (Спечелен)

Събитие:

МЕМ Гризлис - ЮТА Джаз

Начало от:

27/05/2021 - 05:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от плейофите в НБА

Тази нощ ЮТА Джаз ще посрещне Мемфис Гризлис в търсене на задължителна победа. „Джазмените“ не се представиха на ниво в първата среща и заслужено загубиха. Днес обаче няма да бъде никак лесно за гостите на паркета във „Вивинт Арена“. Несъмнено играчите на Юта показаха най- стабилна и постоянна игра в хода на редовния сезон, но в началото на плейофите не започнаха добре пропилявайки 14 точки преднина за да загубят със 112-109. Боян Богданович поведе отбора с 29 точки, а Майк Конъли добави 22 точки и 11 асистенции. Като цяло „Джазмените“ реализираха само 42% от срелбите си в близост до коша, което довете и до неприятният обрат. Все пак не забравяйте, че „Джазмените“ завършиха като лидер в западната конференция с цели 72% успеваемост.

San Antonio Spurs at Utah Jazz odds, picks and prediction

Със сигурност успехът в първата среща ще даде на „Гризлитата“ необходимата доза самочувствие преди реваншът. Допълнителна увереност на играчите са вдъхнали и двете победи от плей-ин турнирът, където те показаха много стабилна игра. При победата в първата среща срещу ЮТА Джаз най- резултатен бе Дилън Брукс реализирал 31 точки при 50% успеваемост на стрелбата. Морант добави още 26 точки и 4 асистнецции, а с играта си се понрави и Йонас Валанчюнас който стигна до 15 точки и 12 борби. Мемфис Гризлис завършиха редовният сезон на 8-ма позииця с малко над 50% успеваемост.

The incomparable duo of Ja Morant and Jaren Jackson Jr. - Grizzly Bear Blues

Със сигурност „ренесансът“ в играта на „Гризлитата“ е много положителен, но си мисля, че днес домакините от Юта ще покажат цялата си мощ. Няма как да се отрече, че още в първата среща се видя разликата в класите, но може би ранната преднина която натрупаха „Джазмените“ ги успокои и им коства тази загуба. За днес прогнозирам категорична поба в полза на ЮТА Джаз.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

ЮТА Джаз -8.5 @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!