skip to Main Content

Баскетболна прогноза: ЛА Клипърс – ДАЛ Маверикс (29/05/2021)

Събитие:

ЛА Клипърс - ДАЛ Маверикс

Начало от:

29/05/2021 - 04:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от плейофите в НБА

Лос Анджелис Клипърс ще пътува до „Американ Еърлайнс Център“ в опит да избегне трето поредни поражение и отпадане от плейофите. Отборът се представи по- добре във втората среща, но въпреки това бе надигран със 127-121. Според мнозина това е нанесло много сериозен удар върху самочувствието и увереността на играчите, тъй като те бяха смятани за фаворит преди срещата в ЛА. В тази среща Леонард се отчете с 41 точки след като бе точен при 14 от общо 21 стрелби. Много солидно се представи и Пол Джордж добавяйки 28 точки, 12 борби и 6 асистенции. Напомням ви, че Клипърс завърши сезонът колебливо с 6 загуби в последните си 10 срещи.

Clippers y Nuggets comienzan con buen pie | Blogdebasket

Имайки предвид развитието на първите две срещи, то сега Далас имат невероятен шанс да затворят тази серия на домашна сцена. Длъжен съм за пореден път да отбележа невероятното представяне на Лука Дончич в хода на целяи сезон, както и в началото на тези пейофи. Във втората среща той отново поведе Маверикс към победата отбелязвайки цели 39 точки. Към сметката си той добави още 7 борби и 7 асистенции. С добро представяне се отчете и Тим Хардауей Джуниър с 28 точки и 5 асистенции. Отобрът от Далас завърши редовният сезон на една позиция по- надолу от Клипърс, но в последните мачове определено бе в по- добра форма със 7 успеха от 10 мача.

Dallas Mavericks: 3 advantages Dallas has over the Denver Nuggets - Page 4

Мисля, че тук по- добрата форма и инерцията от двете победи ще се окажат ключови. Имайки предвид, че и срещата ще се проведе в „Американ Еърлайнс Център“, както и невероятната форма на Лука Дончич, то няма как да не заложа на домакините от Далас.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

ДАЛ Маверикс +2.5 @ 1.90
Back To Top