Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Ще стигнат ли до решаващата победа в тази серия Маверикс ? (Губещ)

Събитие:

ЛА Клипърс - ДАЛ Маверикс

Начало от:

05/06/2021 - 03:05

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от плейофите в НБА

Съседите по класиране в Западната Конферениция Далас МАверикс и Лос Анджелис Клипърс правя една от най- интересните серии от първият кръг на плейофите в НБА. Отборът от Далас взе аванс от две победи, след което играчите на Лос Анджелис показаха характер за да изравнят резултата до 2:2. Изглежда точно тогава Лука Дончич и компания разбраха, че ще трябва да положат повече усилия за да се калсират за следващата фаза и в мач номер 5 отново доминираха на корта. Така при победа в днешната среща Маверикс ще се класира за следващата фаза на турнира за първи път от сезон 2010-2011.

Dallas Mavericks: 3 players that have everything to prove in the playoffs

Според доста от анализаторите преди началото на сериите Клипърс бяха сочени като лек фаворит в този сблъсък, но се видя, че по- добрата форма в края на сезона от страна на Маверикс се прехвърли и в плейофите. Основните играчи на Клипърс в лицето на Леонард, Поул Джордж и Реджи Джаксън се представят на ниво, но сякаш не получават достатъчно подкрепа от второстепенните играчи. Просто в тези мачове класата на Лука Дончич изглежда с решаващо значение, а покрай него забелязваме как и други играчи като Хардауей и Порцингис започват да набират самочувствие и да играят на високо ниво.

Los ANgeles Clippers – NBC Los Angeles

Очаквам здрава битка и пълно себераздаване от играчите и на двата отбора, но си мисля, че в крайна сметка днес Далас ще сложат край на спора в тази серия. Мился, че моментната форма на Дончич и съотборниците му е по- добра спрямо тази на гостите от Лос Анжелис и това ще се окаже ключово.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

ДАЛ Маверикс +3.0 @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!