skip to Main Content

Ще стигне ли Финикс Сънс до трета победа в тази серия ? (Спечелен)

Събитие:

ФИН Сънс - ДЕН Нъгетс

Начало от:

12/06/2021 - 05:05

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от плейофите в НБА

Финикс Сънс ще гостува в Колорадо в мач номер 3 от серията с Денвър Нъгетс. „Слънцата“ ще влезнат в тази среща след като преди няколко дни стигнаха до победа  номер 2 с резултат 123-98. Успехът в първата среща също бе доста убедителен, и сякаш отборът от Денвър няма нужните сили за да се противопостави успешно. Изглежда сякаш елиминирането на шампиона ЛА Лейкърс се оказа истински трамплин за самочувствието на играчите, което веднага се отрази положително и в представянето им на корта. Дивайн Букър се отчете с 18 точки, 10 борби и две асистенции, но истинският лидер в състава бе Крис Пол. Той наниза 17 точки, но успя да асистира цели 15 пъти. Майкъл Бриджес и ДеАндре Ейтън също се представиха много солидно.

Suns Re-sign Kelly Oubre Jr. | Phoenix Suns

Междувременно домакините от Денвър ще влезнат в тази среща под голямо напрежение след като резултатът стана 2:0. Никола Йокич се отчете с 24 точки, 13 борби и 6 асистенции, но сякаш не срещна нужната подкрепа от своите съотборници. Майкъл Портър Джуниър и Милсап се опитаха да окажат влияние върху срещата, но техните услия се оказаха недостатъчни. Като отбор Нъгетс успя да отбелжи в само 40% от стрелбите под коша, което е твърде малко. 14 от 43 опита от зоната на трите точки също не е никак добър показател и като вземе всички тези компоненти става ясно защо се стигна до загуба номер 2.

How far away are the Nuggets from being an NBA championship contender?

Тук като опорна точка сямтам да ползвам по- високата увереност в състава на Финикс Сънс. След като отстраниха Лейкърс, „Слънцата“ изглеждат много устремени и готови да оставят имената си в историята. Мился, че голямото напрежение може да попречи на домакините от Денвър да покажат най- доброто на което са способни. В крайна сметка избирам да се доверя на гостите ит Финикс.

Тук можете да видите още анализ и ипрогнози:Прогнози

Нашата прогноза

ФИН Сънс +1.5 @ 1.90
Back To Top