Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Турция няма право на грешка срещу Уелс (Губещ)

Събитие:

Турция - Уелс

Начало от:

16/06/2021 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от груповата фаза на Евро 2020

Във вторник от 19:00 на стадионът в Баку Турция ще се изправи срещу Улес с ясната идея да търси победата. В първата среща срещу Италия очаквах много повече от съставът на Шенол Гюнеш. В последно време турската селекция показваше много силни игри и постигна някои забележителни резултати като победата над Франция в квалификационният цикъл. В двубоят срещу Италия играчите не показаха почти нищо от това което могат и дори бих казал, че играха много плахо. Вярно е, че класата на „Скуадра Адзура“ е много висока и реално битката в средата на терена бе тотално изгубена, но все пак 3:0 си е звучен шамар. Мился, че днес Чалханоглу и компания ще разкрият пвоече от потенциалът с който разполагат и ще имат повече шансове за гол.

Turkey beat Czechs to keep Euro play-off hopes alive

В лагерът на Уелс със сигурност могат да са доволни по спечелента точка в първата среща с Швейцария. Със сигурност селекцията на Владимир Петкович е по- класна от тази на Райън Гигс, но през по- голяма част от мача „Драконите“ стояха напълно равностойно на терена. Всички играчи показаха, че са отдадени на каузата за доброто представяне, а Гарет Бейл много често се връщаше във фаза защита за да помага на своите съотборници. Турция със сигурност не е по- силен отбор от Швейцария, и поне според мен днес ще видим още по- солидно представяне от Уелс.

Wales squad: Who would be in your starting XI for Euro 2020? | Football News | Sky Sports

Може би Турция изглежда като отборът с малко по- големи шансове за победата в тази среща, но лично за мен тя е 50 на 50. Турците нямат друга алтернатива освен да се опитат да атакуват и да спечелят трите точки, което ще направи срещата малко по- отворена. Няма да се наемам с прогноза за краен победител, но ставките за попадения и в двете врати ми се струват повече от справедливи.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 2.10
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!