skip to Main Content

Англия задължена да премине през Украйна (03/07/2021) (Спечелен)

Събитие:

Украйна - Англия

Начало от:

03/07/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Украйна – Англия /03/07/2021 – 22:00

Поне за сега излгежда сякаш абсолютно всичко се нарежда в полза на Англия. Отборът премина през груповата фаза без никакви проблеми, като имаше лукса да изиграе и трите си мача на “Уембли”. В някои от двубоите тима не успя да доминира и да разкрие пълният си потенциал, но в крайна сметка тук важна е крайната цел. В осминафиналният мега сблъсък срещу Германия тима отново можеше да разчита на безрезервната подкрепа от своите фенове в Лондон. Двубоят бе от изключително значение дори в исторически план имайки предвид многото пъти в които именно Германия спираше устрема на “Трите лъва”. Лично според мен играчите на Гарет Саутгейт не успяха да надиграят Германия до преди мениджърът да вкара в игра Джак Грийлиш. Още преди двубоят казах, че това е най- креативният футболист в английската селекция, а с играта си именно той успя да направи разликата между двата тима. Разбира се с играта си за пореден път се отличи Рахим Стърлин който отново успя да се разпише. Крайното 2:0 пък бе оформено от дебютното попадение на Хари Кейн в тази надпревара.

Raheem Sterling admits to VAR fear following England's opener in Germany win - Mirror Online

Начинът по който Украйна стигна то този 1/4-финал е наистина достоен за филмова лента. Отборът воден от Андрий Шевченко се калсира за елиминационната фаза с огромно доза късмет след като Швеция успя да отбележи 3-ти победен гол в мрежата на Полша за да вземе първата позиция в група Е. Това позволи на Украйна да се класира напред със само 3 спечелени точки в груповата фаза. Ироничното е, че именно Швеция бе противникът на Украйна на 1/8-финалите. Там в редовното време не бе излъчен победител след 1:1, а драмата в продълженията бе пълна. Победното попадение за селекцията на Шевченко бе отбелязано буквално в 120-тата минута на мача, което няма как да не даде криле на всички в лагера на украинците.

Ukraine predicted lineup vs Sweden - Euro 2020

Вече станахме свидетели на много изненади на този форум, но поне спроед мен в този случай това няма да се случи. Все пак трябва да се има предвид, че това е еиднственият мач в който Англия няма да има лукса да играе на “Уембли”, като срещата ще се проведе в Рим. Имайки предвид отпадането на големите фаворити амбицията в лагера на “Трите лъва” няма как да не се е засилила още. Полуфиналите и финалът също ще се изиграят на “Уембли”, което прави шансовете на Англия за троефей още по- сериозни. Аз очаквам категорична победа за Гарет Саутгейт и играчите му.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Англия и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1.80
Back To Top