skip to Main Content

Англия с невероятен шанс за финал на “Уембли” (07/07/2020)

Събитие:

Англия - Дания

Начало от:

07/07/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Англия – Дания /07/07/2021 – 22:00

След визитата до Рим която се оказа сполучлива за Англия, сега тимът отново ще се радва на комфорта да играе на “Уембли”. Очаквано за мен отборът победи безпроблемно съставът на Украйна на 1/4-финалите, като това се случи по един доста категоричен начин с 4:0. Дори без да се прави подробен анализ на тази среща е ясно, че воденият от Гарет Саутгейт състав бе пълен господар на терена и за украинците нямаше никакъв шанс. В тази среща видяхме и първото много солидно представяне от страна на Хари Кейн, но още преди време той спомена, че неговата подготовка е протекла така, че той да навлезне в най- добрата си форма във финаланта фаза на надпреварата. “Трите лъва” са и единственият състав който все още не е допуснал нито един гол в своята врата от началото на Европейското. Това е факт който определено не е за подценяване, а това потвърждава и изключително високата класа на тима. Като цяло отборът на Англия изглежда окомплектован и готов на всичко за да изиграе и във финалният двубой на “Уембли”.

England vs Poland: World Cup Qualifier pivotal for Gareth Southgate's Euro 2020 preparations | Football News | Sky Sports

Начинът по който се разви турнира за Дания е много странен. Отборът започна с две поредни поражения, след което успя да преобърне всичко в своя полза за да стигне до този полуфинал. В елиминационната фаза първо с 4:0 бе разбит съставът на Улес, а на 1/4-финалите “Червеният динамит” се справи с Чехия. Ако трябва да се анализира случилото се в тази среща, то по- ското трябва да се отбележи, че Дания доста сериозно надигра чешката селекция. В съставът воден от Каспер Хюмланд има наистина отлични играчи от доста висока класа. Имайки предвид, че в стартовият състав ще има 4 футболиста които се състезават във английската Висша Лига ще бъде интересно дали Дания ще съумее да се противопостави на големият фаворит.

Denmark name 26-man Euro 2020 squad - Kick Daddy

Преди началото на тази среща съставът на Англия е силно фаворизиран. Според мен това е напълно заслужено и “Трите лъва” ще успеят да спечелят тази среща. Причината за това не е подценяване към Дания, а съвсем друга. Както вече знаете и този полуфинал и финалът ще се изиграят на “Уембли”. Към това трябва да се прибави и най- важното, а именно факта, че ГАрет Саутгейт наистина разполага с много силен състав. Лично аз очаквам много солидно представяне на Англия и победа още в редовното време.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Англия @ 1.75
Back To Top