skip to Main Content

ХИК Хелзинки посреща Малмьо (27/07/2021) (Спечелен)

Събитие:

ХИК Хелзинки - Малмьо

Начало от:

27/07/2021 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

ХИК Хелзинки – Малмьо /27/07/2021 – 19:00

ХИК Хелзинки ще посрещне съставът на Малмьо в мач реванш от втория предварителен кръг на квалификациите за Шампионска Лига. ХИК стартира Европейската си одисея с мачове срещу черногорският Будучност. Очаквано финландците демонстрираха тотално надмощие и отстраниха съперникът си с общ резултат 7:1. Още тогава се видя, че отборът има много сериозен потенциал във фаза атака, но нещо в дефанзивен план куцаше. Това се прояви с още по- голяма сила в първата среща срещу Малмьо, където тима можеше да загуби и с по- изразителен резлултат. Все пак това 2:1 оставя на днешните домакини отлични шансове за да атакуват следващият кръг на турнира къдет чака шотландският гранд Рейнджърс.

Preview: HJK Helsinki vs. Malmo - prediction, team news

Въпреки, че се класира за този кръг, Малмьо започна своя поход в Европа по един разочароващ начин. Първата среща срещу ФК Рига бе спечелена с минималното 1:0, след което на реванша шведите много трудно стигнаха до 1:1. Очакванията към отбора бяха много по- високи, но все пак както се казва, всяко начало е трудно. Що се отнася до първата среща срещу ХИК, Малмьо определено успя да покаже много повече от своя потенциал. В атакуващ план бяха създадени много по- интересни положения, а това се дължеше на по- високата креативност от халфовете на тима. Като цяло Малмьо е един доста класен състав, който обаче има нужда да показва повече постоянство в изявите си.

Malmö FF has corona in the organization - Teller Report

На пръв поглед би трябвало Малмьо да е по- силният от двата отбора, а това се вижда и от ставките които дават букмейкърите. Предупреждавам ви обаче да бъдете внимателни, тъй като разликата в класите не е толкова голяма. И двата отбора имат доста проблеми във фаза защита, докато играта им в атака е на по- добро ниво. Мился си, че тук най- разумният залог би бил да видим попадения и в двете врати.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1.75
Back To Top