skip to Main Content

Ще вкара ли гол Атлетико Мадрид ?(21/09/2021) (Спечелен)

Събитие:

Хетафе - Атлетико Мадрид

Начало от:

21/09/2021 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Хетафе – Атлетико Мадрид /21/09/2021 – 21:35

Това което се случва с Хетафе през настоящата кампания, е нещо като логично продължение на огромния спад в хода на целия минал сезон. Още тогава казвах, че отборът от мадридското предградие играе срещите си колкото да не загуби. Тези 5 поредни поражения от началото на новия сезон са напълнио заслужени. Отборът играе изключително слаб футбол, които има за цел просто да руши това което се опитва да изгради противника. В предни позиции няма абсолютно никаква идея, и този един отбелязан гол за повече от 450 минути футбол само потвърждават това твърдение. Предстоящата програма за тима е много трудна, и поне според мен Хетафе ще се позадържи на дъното за повече време.

How Getafe Went From 21st in the Segunda to the Brink of the Champions League in Less Than 3 Years | 90min

След 5 кръга Атлетико Мадрид продължава да бъде един от тимове без загуба, но честно казано издънки не липсваха. „Дюшекчиите“ не успяха да спечелят последните си 2 домакинства, като особено разочароващо бе нулевото реми в последният кръг. Само преди няколко дни играчите на Диего Симеоне не успяха да стигнат до гол и при домакинството си на Порто в Шампионска Лига, а това е наистина странно при тази сериозна атакуваща мощ. Все пак тези затруднения в атакуващ план не са нещо ново, като минималните победи се превърнаха в нещо типично за воденият от Ел Чоло състав.

Atletico Madrid On Cusp Of La Liga Glory But Real Madrid Ready To Pounce | Football News

В играта на Атлетико определено има някои проблеми, но тази на Хетафе е направо трагична. Ясно е, че „Сините“ ще приемат играта в своята половина, и като цяло няма да бъде изненада ако видим нова минимална победа в актива на Атлетико.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Атлетико Мадрид, и под 5 гола в мача за двата отбора общо @ 1.80
Back To Top