skip to Main Content

Валенсия e задължена да потърси победата

Събитие:

Валенсия - Майорка

Начало от:

23/10/2021 - 15:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Валенсия – Майорка /23/10/2021 – 15:00

Валенсия започна новата кампания по общаващ начин. Всичко това подейства много освежаващо и радостно на всички които обичат клуба. Това разбира се се дължи на факта, че в хода на миналата кампания „Прилепите“ бяха много близо до дъното на класирането. Това обаче се оказа временно явление, и към момента тима няма побеа в 5 поредни срещи от Ла Лига. Преди седмица бе допуснато поражение с 3:1 при визитата на Барселона. Така Валенсия се смъкна до незавидната 10-та позиция, а днешната среща се превръща в задължителна за спечелване.

Valencia CF discards Marcos André and goes for his plan B

Гостите от Майорка имат една точка по- малко спрямо днешният си съперник, но моментното класиране по- скоро отговаря на амбициите на този клуб. При тях добрите резултати също бяха в самото начало на шампионата. Към момента победата за последните 6 мача е само една. Това се случи при домакинството на Леванте спечелено с минималното 1:0. Несъмнено слабото звено на отбора е яловата защита, но и в предни позции има какво да се желае. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Райио, Седлар и Кубо.

Takefusa Kubo voted into UEFA's 'revelation starting XI of La Liga' | Mallorca - Web Oficial

Както можете да забележите и от коефициентите, Валенися е тотален фаворит. За мен това е напълно оправдано, което ме накара само да потърся пазар с по- виоска стойност в полза на домакините.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Валенсия, и над 1 гол в мача общо @ 2.20
Back To Top