Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Рома приема Наполи след излагацията в Европа (Губещ)

Събитие:

Рома - Наполи

Начало от:

24/10/2021 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Рома – Наполи /24/10/2021 – 19:00

Рома ще посрещне Напoли след две много неприятни загуби от Ювентус и Лацио в Серия А. Между тях бе постигната и една победа над Емполи, но тя едва ли може да стопли сърцата на феновете. През седмицата „Вълците“ станаха за смях при визитата си на Будьо/Глимт. Двубоят се разбира трагично за Моуриньо и играчите му, а крайният резутлат бе 6:1 в полза на норвежците. „Специалният“ бе меко казано разгневен след срещата, и каза доста тежки думи по адрес на своите играчи. Нормално е след тези лоши резултати настроението в съблекалнията на Рома да бъде минорно, но време за размисли няма. Аут за тази среща са Спинацола и Смоулинг.

Homepage

Наполи ще се опита да продължи безгрешният си поход в Серия А. След 8 кръга отборът има пълен актив от 24 точки. Изключително впечатляващ е начинът по който тима стига до своите победи. Играта на неаполитанците е изключително динамична и креативна, което не оставя шанс за противниковите отбрани. Според мнозина това е годината в която Наполи ще има силите да се бори за титлата в Италия, но все пак е втърде рано да се правят сметки. Поради контузии извън сметките за тази визита остават Онас, Малкуит и Манолас.

Napoli Agree New 3-Year Contract With Chelsea & Inter Target Dries Mertens

Наполи успя да спечели последните си три двубоя срещу този съперник. В два от тях Рома дори не успя да се разпише. Мился, че ще видим доминация от страна на гостите, но се застраховах с един стойностен билдър.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Наполи да спечели някое от полувремената, и над 1 гол в мача общо @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!