Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Виляреал и Барселона са колебливи (Спечелен)

Събитие:

Виляреал - Барселона

Начало от:

27/11/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Виляреал – Барселона /27/11/2021 – 22:00

Преди изиграването на този кръг, Виялреал има на сметката си едва 16 точки. Това отрежда на тима временната 12-та позиция в Ла Лига, което е далеч от целите и стандартите на този клуб. „Жълтата подводница“ успя да спечели едва една среща от последните 6 мача в Ла Лига, а преди седмица стигна до 1:1 при визитата на Селта. Вече все по- ясно се вижда, че при отсъствието на Жерард Морено, Виляреал изпитва серозни проблеми. Цялостната форма на отбора е далеч от най- добрата, но същото важи с пълна сила и за Барселона.

Villarreal set for Boulaye Dia swoop ahead of 2021/22 - Football Espana

Само преди няколко дни Барселона претърпя огромно разочарование в Шампионска Лига. „Каталунците“ имаха нужда от задължителна победа при домакинството на Бенфика, но срещата завърши при нулево равенство. Така всичко ще се реши в последният кръг, но за Барса предстои тежка визита на Байерн Мюнхен. През миналия уикенд Шави дебютира с победа като треньор на Барселона, но по всичко изглежда, че за него и екипът му предстои страшно много работа. В лагера на гостите има и доста кадрови проблеми, като поради контузии зивън сметките ще останат Фати, Педри, Араухо и Агуеро.

Debt-laden FC Barcelona begins selling NFTs | Engadget

Лично според мен Барселона има леко предимство преди началото на срещата, но все пак всяка прогноза за краен победител би била прекалено рискована. Според мен защитата и на двата състава е с доста проблеми, което ме кара да заложа на пазара за Оувър.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!