Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Реал Мадирд и Интер в спор за първото място (Спечелен)

Събитие:

Реал Мадрид - Интер

Начало от:

07/12/2021 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Реал Мадрид – Интер /07/12/2021 – 22:00

Вече е ясно, че Реал Мадрид и Интер ще продължат към елиминационната фаза на турнира, но остана да се реши спорът за първата позиция. За наше щастие това ще се случи в директен сблъсък между Реал Мадрид и Интер. Преди началото на тази среща „Белият балет“ има 12 точки в своя актив, докато „нерадзурите“ са с 10. Това означава, че при какъвто и да било резултат освен победа за Интер, Карло Анчелоти и играчите му ще завършат като лидер. Реал допусна само една грешка, при домакинството си на Шериф, но в другите срещи взе 4 победи. Себайос, Бейл и Бензема ще останат извън групата поради контузии.

Real Madrid and Barcelona set for another Luis Figo transfer saga

Интер допусна поражение от този съперник още в първият кръг. Тогава срещата се превърна в тактическо надлъгване, което бе спечелно от Реал Мадрид с минималното 1:0. Сега Интер в изглежда в по- добра спортна форма, като само преди няколко дни взе победа с 3:0 при визитата на Рома. „Нерадзурите“ реализираха всичките си попадения още преди почивката, което им позовли да съхранят сили за визитата в Мадрид. В лагра на гостите има някои кадрови проблеми, като поради контузии извън сметките ще останат Дармиан, Де Врай, Кореа, Коларов и Ранокия.

FC Inter CEO Confirms Talks With Private Equity Fund Over Majority Stake

Имайки предвид, че в повечето ервопейки грандове вече има натрупана умора, моите очаквания са за по- спокоен двубой. Не мисля, че Интер ще се впусне яростно в търсене на победатата. От друга страна Реал Мадрид ще се опита да разиграва и да контролира двубоя.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( 1Х ), и под 4 гола в мача общо @ 2.05
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!